Bananpannekaker

Har du bananer til overs? Lag deilige og tykke bananpannekaker.

Ingredienser:

5 dl hvetemel

4 ts bakepulver

1 ts salt

4 dl melk

100 g smeltet smør

4 stk egg

2 stk banan

Slik gjør du:

1. Bland mel, bakepulver og salt. Tilsett halvparten av melken. Visp sammen til en tykk og klumpfri røre. Tilsett resten av melken og rør inn smeltet smør. Visp inn egg.

2. Skrell banan, og brekk den i biter. Mos bitene med en gaffel og bland inn i røra.

3. Varm en stor stekepanne og ha i litt smør. Ha i pannekakerøre. Snu de forsiktig når de begynner å stivne på overflaten. Pannekakene skal være gyllenbrune og luftige. Smør gjerne pannen mellom hver pannekake slik at det ikke svir seg.

4. Legg pannekakene på en tallerken og hold de varme under et klede til alle er stekt. Server de gjerne med rømme og syltetøy.