Min første bolig

Jeg flytter for første gang i hele mitt liv fra min pappa. Det blir deilig og bo aleine, lage mat selv og rydde og vaske og gjøre arbeid der hvor jeg bor. Man kan ikke bo i et hjem når det er uryddig og søppel alle plasser, det er ekkelt så det er viktig og ha det ryddig og et system så man vet hvor man legger ting. Jeg har noen marsvin som jeg må ta ansvar for når jeg bor der, gi de mat og vann og mye kos og stell, ringe min familie og av og til la de få høre åssen jeg har det. Jeg har alle de spill konsollene med meg. Det er Nintendo Switch, Xbox One, Playstation 4 pro, til boligen har jeg kjøpt 32 tommer Samsung smart tv så jeg kan se på Netflix, Viaplay, Hbo, Samsung Plus, tv 2 sumo, og Disney Plus. Da er det prat om penger. Jeg må betale alt selv. Pappa skal ikke betale ting i min leilighet hvis det skjer noe med kjøleskapet så må jeg betale reparasjon og sånt selv. jeg må lage mat helt selv, rydde vaske helt selv men hvis jeg spør om hjelp der du bor så kan de sikkert hjelpe å vise meg åssen jeg gjør det. Jeg må også handle in mat selv 1 til 2 ganger i uka.