KONSERT MED MARIA MENA

Maria Mena har en unik evne til å formidle et nyansert, men ufiltrert spekter av følelser, både på scenen og plate. Fra hun slo igjennom med my lullaby i 2002 har Mena  vært på en unik reise som artist, låtskriver og menneske, og vi har fått ta del. Hun har skrevet  vakkert  og  sårt,  hun skrevet impulsivt og i affekt, hun har skrevet  i drømme og hun har  skrevet i sinne. Tekster som har hjulpet henne selv, men også mange andre. Mena når oss like gjerne med varme og humor som skjørhet  og  smerte, som om ikke det var nok  synger hun til og med julen inn. Hittil har Maria Mena sluppet 7 studio album. Mena  har  vært nominert til et utall priser, og i 2008  vant hun spellemann, i  2011  mottok  hun  Edvard prisen for pop musikk , samt at hun  ble tildelt  norsk  kulturråds  ærespris i 2015.