Snowpiercer

Det er en kjempe bra serie som går på netflix og det er en orginal serie fra netflix. Det er 2 sesonger, men det skal komme 2 til. Det er en apokalypse serie om hele verden som går ut på at de bygger et tog før alt skjer. Da kommer sibirkulen som dreper mange mennesker. Kulden starter på 1 minus og går opp til nesten 200 minus og det dreper med engang du kommer borti luften eller kulden. Toget som de bygde ble et tog som de som er igjen av menneskeheten bor i så lenge apokalypsen er der. Det er som et luksus cruise ship og det er 1001 vogner. Klasse 1 er de som er rike, 2 er akvarium, klasse 3 er resturant, 4 klasse er de som er fattige og ikke har gjort noe galt i verden og resten av de vognene er jobb vogner. Den siste vogn heter halen og der er det slave arbeid. De som ikke kom på toget døde momentant av kulden. Mer forteller jeg ikke, resten for dere se selv finne ut. Husk og gi serien terning kast fra 1 til 6. Jeg gir 6 og jeg elsker den serien. Klarer ikke å slutte og se på den. Den er virkelig å anbefale.