Olsenbanden

Olsenbanden var ikke død nr13.

I 1984 skulle Egon, Kjell, og Benny rane Munchmuseet fordi at Valborg hadde malt sine egne malerier som var nesten helt lik som Munch sjøl. Da skulle banden ta vekk Munch sine malerier   og henge opp Valborg sine produkter i Munchmuseet. En av de maleriene er verdt 1 million som de fikk takk i som fullførte Egons plan.  Etter det ble Egon en store helt stod det i en avis. De skulle ta et fly og flykapteinen var Ove Verner Hansen som hadde rollen om Biffen. Slik ble det brått slutt i filmen, men det startet på Mallorca på en ferie. Det ble en brå start med at Egon ble arrestert. Tilbake til Munchmuseet der vaktmesterne var Knut Lystad og Jon Skolmen men det endte godt til slutt for Arve Opsal, Carsten Brying, Sverre Holm, Aud Schønemann, Harald Hede-Steen JR. for Olsenbanden Norge.