JULETACO

RIBBE ER PERFEKT KJØTT Å BRUKE TIL TACO. HER KOMMER EN OPPSKRIFT DU KAN TESTE.

INGREDIENSER

6 STK RIBBERESTER

8 STK TORTILLALEFSER

0,5 STK RØDKÅL

4 STK KLEMENTINER

1 STK GRANATEPLE

1 POSE BLANDET SALAT

FERSK TIMIAN

3 DL RØMME

2 TS DIJONSENNEP

Langtidstek ribberestene i ovnen på 100 grader i 4 timer. Hell over saften av 1 appelsin og legg oppi 2 stjerneanis og 3 nellikspiker hvis du ønsker julesmak. Riv ribben(pulled) med gaffel når den er ferdig og server til juletaco. Hvis du heller vil ha den klassiske tacosmaken kan du kutte julekrydderet og heller vende inn litt tacokrydder.

Miks rømme og dijonsennep. Stek ribbestrimler eller bruk pulled ribbe. Varm tortillalefser og server de deiligste juletaco. Smør tortilla med rømmedressing, topp med salat, rødkål, ribbe, granateple, klementinbiter og timian. Vips – så har du en ny julefavoritt!