Buddy

Om Buddy filmen

Det handler om et kollektiv og der bor 3 menn som spilles av Nicolai Olai Cleve Broch, Aksel Hennie og Anders Baasmo. De spiller inn en film og etter vært blir Baasmo forvirret og er ikke trygg når han skal være ute og føler seg helt utenfor seg selv. Nicolai driver med kampanje for en plakat. Han har et vanskelig kjæresteforhold med sin forrige dame helt han får en ny dame som kjæreste i filmen. Hun heter Pia Tjelta og forrige damen hans heter Janne Formoe. Det blir fester og felles venn som er med i filmen som heter Edward Schvltheiss. Aksel var gift og har et barn. Ble skilt og har delt forelderansvar. Det blir helt surret for Aksel. Musikken for hele innspillingen er Lars Lillo-Stenberg og regissøren er Morten Tyldum. Jeg synes det er blanding av dramatisk øyeblikk og komisk og for 3 vennskap så tydelig er Buddy Film.