Stangedagene og Hardrock fest

Vi var en liten gjeng og en personal som hadde langvakt på lørdag og vi reiste til  Stangedagene og det var veldig koselig og spennende ting og se på livet det første vi gjorte det var inne i rådhuset der Rødekors hadde åpnet og fikk gratis Marsipankake og brus og kaffe og det var litt små boder og leiv konsert på torvet av Joe Bjørnars som spilte ute i torvet og der var en gjesteartist  Arne Willy Foss fra Ole Ivars i 1964 og vi har hørt på korps og har sett på brannbamsen Bjørnis og har danset i Bjørnis dansen som var for barn og foreldre men det var morsomt øyeblikk og elg burger var godt i magen våre og noe dansere som lærte å danse på scenen og hele folkemengden var velig flinke å vise hensyn og 1 meter avstand. Jeg er kjempe glad for at folka var flinke med koronaregler så dette ble en strålende dag i Stangedagene og på kvelden var det bursdagsfest for noen som bor i FF der jeg bor og der fikk vi søtpotetfritt og oksepølse Dream is sjokolade og sjokoladebiter med Nonstopp på og brus uten sukker og hardrock til slutt og hun som hadde festen hun er Hardrock dronningen våre i FF så det var om I Stangedagene og Hardrock fest i 2021.